Föra, 24 september 2008

Nu är det fyra dagar kvar tills jag åker. Det mesta har bockats av på listorna, förutom själva packningen, den tänkte jag ta hand om imorgon. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska åka, det lär sjunka in när jag åker över Öresundsbron med tåget som går till Kastrup, där flyget lyfter 17.55 om jag inte minns fel. Så jag har ett par dagar på mig att strutta runt, helt ovetandes för att sedan få chocken när jag är för långt borta för att hinna ångra mig.

För det skulle lätt gå att göra det nu. Öland är nog som vackrast när solen strålar en halvkylig septemberdag, då träden har börjat dra mot gult och rött och pumporna ploppar upp i varje vägkrök. Luften är frisk och klar, det enda som känns nödvändigt att göra är att vara utomhus och bara andas. Fast det hinns ju inte riktigt med, inte i så stor utsträckning som jag skulle vilja.

nyklippt!

Igår var jag hos Tina och klippte mig igen. Förra gången var när Klara och Amanda tog studenten, alltså den 13 juni. Vad länge sedan det känns! Då hade sommaren knappt börjat, och nu är den långt borta. Fast vad härlig den var. Sommaren ’08 hade verkligen allt. Hur eller hur, som vi säger på Öland, så blev jag helnöjd med min frisyr. Lite kortare, bort med det slitna och lite mer uppklippt. Den kära fru Mörhammar fick mig också att köpa shampoo och balsam från I Care, så jag hoppas att det blir bra. Efter upp-piffandet åkte jag ner till Borgholm och lunchade med mamma, åkte hem och tvättade bilen, bakade en kaka till Kören, åt middag, sjöng i Persnäs så magstödet fick jobba ordentligt, pratade med Emmy och slocknade rätt fort. Full fart!

Idag har jag jobbat igen, och det känns ganska vemodigt att det är sista gången på fredag. Trots att jag har varit ganska trött på det i perioder under sommaren, så trivs jag väldigt bra - framförallt eftersom jag kan allting utan och innan. Agnes var här en stund ikväll, det var underbart att sitta och prata en stund.

Jag har även fått besked om Stötenjobbet, som receptionist på Hotellet i Stöten under vintersäsongen. Jag ska åka dit vecka 42 på rekryteringshelg och de ska se hur man jobbar i grupp, och man ska få lära känna de andra och lite sånt har jag förstått det som. Jättekul!! Så jag åker till London på måndag och till Sverige igen om två veckor. Lite hit och dit kanske, men jag ska verkligen göra mitt bästa för att få det där jobbet. Jag vill ha det.

Det är skönt att man kan vara målmedveten ibland i alla fall, och inte bara osäker hela tiden.

min syster är världens bästa.  förutom det så är hon en hejare på att designa.    hon har gjort en datorväska till mig som jag redan älskar.Datorväska by LoLo

Kommentarer
Postat av: sanne

Hej vannen! Det ar harligt vader i london idag, varmt och inte en vindpust. Gud vad roligt det ska bli att se dig!!! Vi och london tar emot dig med oppna armar :) ses snart

2008-09-27 @ 16:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0