Lismore Circus, 16 Oktober 2008

Jaha.
Det var det hela. Det här är sista gången jag bloggar från London, den här omgången. Det hade jag inte kunnat tänka mig, jag trodde att det var flytt för en lång tid som gällde. Fast det blir aldrig som man tror att det ska bli.

London känns verkligen som hemma. Jag får samma härliga pirr i magen när jag går runt i stan och har ett liknande fånigt flin som när jag vandrar omkring på Stockholms gator. Därför vet jag också att jag kommer återvända, när hur och varför vet jag däremot inte.

Det har varit helt underbart att vara här, att umgås med Sanne, Hanna och Rebecca som är världens bästa flatmates. Jag kommer sakna våra vinpimplarkvällar och snackssug och alla skratt och skämt. Vi får skypa och minnas :)

Igår avslutades den här vistelsen med att jag åkte till covent garden, national gallery och harrods och gick omkring på de platser jag verkligen har tyckt bäst om under den här tiden. När jag kom till Harrods hade skymningen fallit och lamporna var tända utanför. Helt otroligt! Sen åkte jag till Becca som slutade vid sju och mötte upp Matilda, Sanne och Hanna och sen tog vi varsin öl på en pub i Soho. Jag drack Guiness, såklart, och det kändes skönt att ha gjort det innan jag lämnade landet!

Och nu sitter jag här, i hallen ligger väskan och väntar på att fyllas. Alltså måste jag avsluta detta och börja packa.
Herregud, vad tiden har flugit iväg!

Kommentarer
Postat av: johanna

gud vad mysigt ni verkar ha, blir det säsongsjobb i stöten nu? det låter skitkul ju!

2008-10-21 @ 14:21:21
URL: http://helloosaferide.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0